Jurnalul National vorbeste despre “Copiii Romaniei”

BUCURESTI - 3 iunie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Si va invitam si pe voi, dragi colegi din presa, sa vorbiti cu noi si cu invitatii nostri pe marginea acestui subiect, marti, 7 iunie, orele 19:00, la Casa Capsa.

Serile Capsa au ajuns la cea de-a treia dezbatere, poate cea mai frumoasa si mai interesanta dintre toate. In luna copiilor si a cireselor am vrut sa cunoastem mai bine, prin ochii parintilor, copiii Romaniei. Vom dicuta despre modelele copiilor nostri, despre pasiunile, jocurile si activitatile care le ocupa timpul.
Vom profita de aceasta ocazie pentru a lasa grijile cotidiene deoparte: serviciu, treburi gospodaresti ca sa aruncam o privire atenta asupra universului copiilor si a ceea ce putem face ca acestia sa se bucure de tot ce noua ne-a lipsit. Ei sunt viitorul si pentru ca toate sperantele noastre indreptarii lumii noastre sunt legate de ei, am considerat ca aceasta dezbatere este una de bun augur. Invitatii acestui eveniment se vor numara din randurile persoanelor publice, parintilor, autoritatilor in domeniu si copiilor cu insusiri cu totul speciale.
Va fi o seara speciala, cu multe surprize atat pentru cei mari cat si pentru cei mici si discutii jucause dar si serioase asa cum merita un astfel de subiect.

Despre Jurnalul National

Nota: participarea la eveniment se face prin confirmare
Persoana de contact:

Luminita Gurita, Jurnalul National,tel: 0723 640 276

luminita.gurita@jurnalul.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jurnalul-national2/jurnalul-national-vorbeste-despre-copiii-romaniei