Just-In-Time Inventory System

Definitie Just-In-Time Inventory System

Metoda de control al inventarului, aparuta in Japonia, care are ca scop tinerea costurilor de inventar la minim aprovizionarea se face frecvent, dar in cantitati relativ mici. Se mai numeste si Kanban.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Just-In-Time Inventory System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Just-In-Time Inventory System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Just-In-Time Inventory System. Definitiile termenilor despre Just-In-Time Inventory System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Just-In-Time Inventory System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Just-In-Time Inventory System.