Expansiunea JYSK România continuă pe piața de mobilier și decorațiuni interioare

BUCURESTI - 2 septembrie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Live site

• La doar 7 zile de la deschiderea unui nou magazin în Pitești, JYSK România anunță o nouă locație în zona Rahova din București, în Vulcan Mall

• În ziua deschiderii, primii 250 de clienți vor primi perne gratis iar majoritatea produselor vor avea prețuri extraordinare

București, 4 septembrie 2014, ora 08:00 – JYSK, retailerul danez de mobilier și decorațiuni interioare, continuă dezvoltarea rapidă pe piața românească prin deschiderea unui nou magazin în București, în Vulcan Mall, pe o suprafață de 1200 de metri pătrați. Cu o ofertă diversificată de produse pentru casă și grădină, al treilea spațiu din București vine în completarea rețelei de 15 magazine JYSK deschise în țară începând cu 2007.

"Bucureștiul va fi mereu în atenția noastră pentru deschiderea de noi spații pentru că are un potențial enorm în retailul românesc. Dacă primele noastre magazine acopereau zona Militari și Chitila, în eforturile noastre permanente de a oferi clienților cele mai bune produse și soluții de mobilier și decorațiuni interioare, deschidem acum în București al treilea spațiu, dedicat locuitorilor din zona Rahova - Drumul Taberei. Prin intermediul magazinelor noastre, am urmărit mereu să aducem la îndemâna clienților produse la prețuri extrem de atractive care să aducă un plus de stil și culoare caselor acestora.", a declarat Raul Ardelean, District Manager București, JYSK România.

”Ne face plăcere să întâmpinăm clienții bucureșteni într-o nouă locație. Acum avem un concept nou de magazin, la standardele JYSK Nordic, așa că va fi mult mai ușor pentru toată lumea să se orienteze în magazin și să aleagă din miile de produse.”, a declarat și Ioana Luca, directorul magazinului din Vulcan.

Deschiderea noului spațiu din București aduce clienților și o multitudine de oferte. Astfel, primii 250 de clienți primesc perne gratis iar fiecare client prezent la primele ore va primi cafea și croissant. Cei care vor fi prezenți în ziua deschiderii, vor putea achiziționa prosoape și cearșafuri de pat la doar 10 lei, scaunul de birou Sunds la doar 139 de lei, set de masă cu patru scaune Thyholm la doar 300 de lei și multe alte produse la prețuri foarte bune.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 35 de țări, prin peste 2100 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 18.500 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK Group a împlinit anul acesta 35 de ani de existență, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Datorită unor politici inteligente de achiziție a produselor sale, retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare propune o gamă largă de produse pentru casă la o calitate ridicată și la prețuri reduse. Cu misiunea de a avea o ofertă excelentă pentru fiecare, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar pentru casă, de la saltele, plăpumi, mobilă sau lenjerii de pat, până la fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 15 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Pentru mai multe informaţii, vă așteptăm pe www.jysk.ro sau contactaţi:

RAUL ARDELEAN

DISTRICT MANAGER BUCURESTI - JYSK ROMANIA

TEL: 0732.712.895

E-MAIL : rard@jysk.com

Taguri: decoratiunisaltelemobiladeschiderejysk
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/expansiunea-jysk-romania-continua-pe-pia-a-de-mobilier-i-decora-iuni-interioare