JYSK România deschide cel de-al 40-lea magazin din țară în Vaslui

BUCURESTI - 27 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 40-lea magazin din țară la Vaslui. Cu o suprafață totală de 1000 mp, magazinul JYSK Vaslui va fi inaugurat pe 2 martie, în incinta Proxima Shopping Center, Bulevardul Ștefan cel Mare nr.22, Vaslui, începând cu ora 08.00.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
Marea Deschidere JYSK Vaslui

Vaslui este primul oraș nou în care ajungem în 2017. Ne bucurăm că acum suntem mai aproape de locuitorii din Vaslui, pe care îi așteptăm să ne cunoască mai bine, dacă nu au făcut-o deja prin intermediul magazinului nostru online. Vor descoperi în JYSK o resursă foarte bună și foarte accesibilă de produse pentru casă și grădină.

Alex Bratu, Country Manager JYSK România

„În ultimii ani ne-am extins foarte mult. Doar anul trecut am deschis 13 magazine noi în toată țara. Anul acesta continuăm procesul de expansiune, iar Vaslui este primul oraș nou în care ajungem în 2017. Ne bucurăm că acum suntem mai aproape de locuitorii din Vaslui, pe care îi așteptăm să ne cunoască mai bine, dacă nu au făcut-o deja prin intermediul magazinului nostru online. Vor descoperi în JYSK o resursă foarte bună și foarte accesibilă de produse pentru casă și grădină, produse de calitate, cu design scandinav, și un personal prietenos și mereu gata să îi ajute cu sfaturi despre alegerea celor mai potrivite produse”, a declarat Alexandru Bratu, Country Manager JYSK România.

Inaugurarea JYSK Vaslui va fi sărbătorită printr-un eveniment special pe 2 martie, începând cu ora 08.00. În cadrul acestui eveniment, clienții vor fi așteptați  cu un mic dejun delicios format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant delicios și vor avea parte de multă distracție și oferte speciale de deschidere. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK, companie recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului.

“Întreaga echipă este entuziasmată și așteaptă cu nerăbdare deschiderea JYSK Vaslui! Ne bucurăm că am ajuns în sfârșit în Vaslui și că le putem oferi locuitorilor o gamă variată de produse scandinave pentru casă și grădină și prin intermediului unui magazin fizic, pe lângă cel online. Îi așteptăm la evenimentul de deschidere pe locuitorii din Vaslui cu o mulțime de surprize și oferte speciale cu ocazia deschiderii!”, a declarat Andreea Prisăcariu, managerul magazinului.

Clienții pot vedea gama de produse JYSK pe magazinul online, www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez aniversează 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 38 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-romania-deschide-cel-de-al-40-lea-magazin-din-tara-in-vaslui