Brandul de produse cosmetice profesionale Bernard Cassiere a fost lansat in Romania!

BUCURESTI - 20 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Kamira Beauty Distribution aduce în Romania un nou brand de cosmetice profesionale - Bernard Cassiere - o gamă modernă, un concept inovator, o experienţă multisenzorială.
BERNARD CASSIERE este o companie profesionistă, tânără şi modernă prezentă în aproximativ 40 de ţări din întreaga lume. Gama de produse este foarte variată cuprinzând atât produse pentru tratamente faciale cât şi corporale, care conţin extracte naturale de afine, lămâie, mentă, bambus, condimente, ciocolată pură,etc.
Brandul BERNARD CASSIERE se adresează clientului într-un limbaj prietenos şi pe înţelesul tuturor, punând cosmetologia modernă într-o nouă lumină. Tehnicile moderne de tratament precum şi produsele de înaltă calitate ajută la obţinerea unui look sănătos şi oferă satisfacţie şi inspiraţie.

Brandul Bernard Cassière a fost creat în 1991 de către Bernard Mass, brandul primind numele preşedintelui, Bernard, şi a locului unde acesta s-a născut, Cassière. În 2000 managementul brandului Bernard Cassière a fost transferat către Christian Mass. Studiile sale de biologie şi experienţă practică l-au ajutat să creeze o nouă viziune provocatoare asupra cosmetologiei clasice.
Efortul creativ a dus la apariţia unui business de succes – dezvoltarea dinamică a companiei fiind uimitoare! În ultimii trei ani cifra de afaceri a crescut de 6,5 ori, şi în fiecare an 5-7 produse noi sunt lansate pe piaţă. Produsele Bernard Cassière sunt exportate în 40 de ţări din întreaga lume, inclusiv în România.
“Tratamentele profesionale sunt în primul rand adresate femeii moderne care nu are foarte mult timp la dispoziţie. Ele durează în jur de 1 oră. În afară de asta sunt foarte eficiente, iar efectele pot fi vazute imediat. Un alt avantaj competitiv este faptul că tratamentele sunt create nu numai în funcţie de tipul de ten ci şi de nevoile acestuia în funcţie de anotimp. Un alt factor pe care îl consider foarte important este faptul că sesiunile de tratament sunt atractive şi oferă o experienţă multisenzorială”, spune Christian Mass.

Vis de ciocolată

Unul dintre cele mai senzaţionale tratamente Bernard Cassière este tratamentul facial cu ciocolată la care se foloseşte ciocolată pură. În timpul tratamentului puteţi chiar gusta extraordinara ciocolată, care este comestibilă, iar aceasta este fără nici un dubiu cea mai placută parte a tratamentului! Ciocolata pentru tratamentele Bernard Cassière contine 65% cacao, şi este produsă la Fabrica Maitre în Italia. Boabele de cacao sunt faimoase ca sursă naturală de energie şi ca stimulator al starii de bine datorită influenţei unuia dintre componenţii de bază teobromină. Toţi clienţii se bucură de o stare de confort şi relaxare de neuitat. Doar o oră şi pielea radiază!

Tratamente de slabire cu condimente
Gama de corp cu condimente este cea mai recentă şi cea mai originală gamă de tratamente de corp pentru slăbit şi îngrijire, cu conţinut variat şi bogat de condimente, cu mirosuri atractive şi rezultate uimitoare. Este interesant de văzut cum condimentele, care au fost folosite de secole pentru aromatizarea mâncarurilor alese, sunt în acelaşi timp stimulatori naturali de energie, frumuseţe şi tinereţe. Aceste efecte pozitive sunt îmbunătăţite cu ajutorul tehnicilor speciale de tratament Bernard Cassiére aplicate. Linia cu condimente conţine şapte produse pentru îngrijire acasă şi produse pentru îngrijirea la salon.

Despre Kamira Beauty Distribution

Unic importator pentru Romania: Kamira Beauty Distribution SRL

Bd Energeticienilor 9E cam 1007 sect 3 Bucuresti
Mobil: 0040 722 668 481