Cocktail Body Care Massage by Bernard Cassiere

BUCURESTI - 6 mai 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bernard Cassiere lanseaza in aceasta vara noul tratament corporal Cocktail Body Care Massage creat special pentru relaxare, regenerare, hranire si pentru evadarea din cotidian cu ajutorul aromelor senzationale si a masajului calmant.

Relaxati-va si bucurati-va simturile cu ajutorul Cocktail Care in timp ce calatoriti de la Paris la Miami Beach….Bernard Cassiere va propune sa descoperiti aceasta lume cu ajutorul mixurilor exotice de arome si texturi.
Tratamentele Cocktail Massage Care Bernard Cassiere sunt tratament personalizate de well-being, clientul avand posibilitatea de a alege intre 3 dintre cele mai cunoscute cocktailuri: Mojito( cu aroma sa proaspata de menta si lime), Pina Colada( atingeri exotice de nuca de cocos si ananas), si Tequila Sunrise(cel mai dulce cocktail cu aroma de portocala si rodie).
Bernard Cassiere ofera clientului un tratament original bazat pe Mixology( arta de a combina ingredientele pentru cocktail).
Tratamentul incepe cu iced peeling( denumirea este data de zaharul folosit la peeling si care seamana cu glazura folosita pe paharele in care se servesc cocktailurile), un peeling in care se combina intr-un shaker special aroma aleasa de client (Mojito, Pina Colada, Tequila Sunrise), cu ice sugar si cu ulei de masaj.
Se face peeling aproximativ 15 min pe tot corpul, particulele de zahar fiind topite cu ajutorul prosoapelor umede si apoi inlaturate.Peelingul are rolul de a indeparta celulele moarte, de a hidrata si a pregati pielea pentru masajul relaxant.
Dupa acest peeling urmeaza masajul de relaxare cu uleiul ales de catre client in functie de preferintele sale.
Proprietatile uleiurilor de masaj: Mojito are rol emolient si de hranire; Pina Colada contine ulei de nuca de cocos cu rol de hidratare si de fixare a apei in tesuturi; Tequila Sunrise cotine ulei de rodie cu propietati antioxidante.
Pina Colada nu contine uleiuri esentiale si de aceea poate fi folosit si de catre femeile insarcinate.

Despre Kamira Beauty Distribution

Unic importator pentru Romania: Kamira Beauty Distribution SRL

mail office@kamirabeauty.ro tel 0722668481
office@kamirabeauty.ro