Rent a car – pas cu pas

BUCURESTI - 28 august 2017

Comunicat tip General in Turism

Cel mai scurt drum e cel pe care il cunosti bine. Indiferent care e domeniul in care se aplica aceasta metoda, rezultatul ar trebui sa fie cel asteptat. Fiindca, dupa o logica a normalitatii, repetand o experienta in aceleasi conditii, rezultatul e acelasi. Totusi, metoda nu e doar ce pare a fi la prima vedere. Fiindca mereu apar noutati, lucrurile se schimba, dorinta de bine aduce drumuri din ce in ce mai scurte spre satisfacerea nevoilor omului.

Inchirieri auto - Kamo Auto Expert

Inchirierea unei masini

Fara indoiala, excursiile din timpul scolii sau de mai tarziu, cu autocare uriase, muzica si sandviciuri, isi au frumusetea lor. Si aceasta frumusete e strict legata de calatoria impreuna a colegilor unei clase, de legarea unor prietenii durabile si mai ales de atmosfera creata. Dar copiii de atunci au crescut, asteptarile s-au schimbat si masina „mica” a luat locul autocarului. O vacanta fara masina, in conditiilor prezente, e de neimaginat. De aceea, a stii cum sa inchiriezi masina potrivita e un lucru folositor.

Alegerea firmei de inchirieri auto Bucuresti

Odată luată hotărârea de a inchiria o masina, urmeaza sa alegem firma potrivita. La o cautare pe google „firme rent a car Bucuresti”, vor fi afisate, foarte probabil, aproximativ 300 de firme. In functie de ce criterii se alege o firma? Pentru o mai buna intelegere a lucrurilor, vor fi folosite informatii de pe site-ul firmei Kamo Auto Expert. Pe acest site am gasit indeplinite toate conditiile pentru inchirierea in siguranta a unei masini.

O firma serioasa are adresa fizica reala si un telefon la care raspunde un reprezentant, pentru a clarifica detaliile si pentru a finaliza rezervarea masinii.Importanta paginii principale – pe aceasta pagina se gaseste istoricul firmei, peste 10 ani in dreptul firmei alese, prezentarea parcului auto si a viziunii asupra a ceea ce inseamna furnizarea de servici rent a car.Conditii de inchiriere acceptabile – inchirierea de masini presupune si indeplinirea anumitor conditii, cum ar fi varsta minima, absolut normala, detinerea unui permis de conducere, dovada posibilitatii platii printr-o garantie, ceea ce inseamna ca persoana detine in cont o suma de bani cu care poate acoperi daunele neacoperite de asigurare (RCA).Preturile pentru inchiriere sunt accesibile pentru cel care vrea sa inchirieze. Un aspect important e raportul calitate/pret. Asa cum e normal, calitatea superioara are costuri mai ridicate, iar acestea se reflecta in pret. Pretul corect e acela care se situeaza intre limitele de bun simț ale preturilor de pe piata. Astfel, niciun pret cu mult mai mare nu e normal, fiind ridicat artificial, fara acoperire in calitatea serviciilor, nici un pret cu mult mai mic, fiindca in acest caz exista riscul unor costuri ascunse, care vor fi aduse la cunostinta clientului la ridicarea sau la predarea masinii.Nu sunt costuri ascunse. Asta inseamna ca pretul odata stabilit la rezervare, in cazul in care clientul nu cere schimbarea conditiilor de inchiriere, va fi acelasi la predarea si primirea masinii.

Concluzii

Exista firme sigure, de unde se pot inchiria masini fara riscul unor experiente negative.

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortul pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kamo-auto-expert/rent-a-car-pas-cu-pas