Cum va fi vremea in vacanta ta?

BUCURESTI - 4 august 2006

Comunicat tip General in Turism

Fie ca nu te-ai hotarat inca si mai cauti informatii pe internet despre destinatia perfecta de vacanta, fie ca ai ajuns deja sa-ti faci bagajele, tot ai nevoie de raspunsul la urmatoarea intrebare: cum va fi vremea in vacanta ta?
Meteo.ro te ajuta sa gasesti rapid si usor informatiile de care ai nevoie.

Cum va fi vremea in vacanta ta?

Meteo.ro incepe luna august cu lansarea unei noi rubrici -„Destinatii de vacanta” - aceasta alaturandu-se celorlalte rubrici din sectiunea „Vremea in vacanta” de pe website-ul www.meteo.ro.

„Destinatii de vacanta” este locul virtual unde internautii romani pot gasi informatii meteo utile pentru cele mai cautate destinatii de vacanta din strainatate: Cipru, Croatia, Grecia, Italia, Malta, Turcia, etc..
Puteti gasi aici informatii despre perioada corespunzatoare sezonului estival in aceste tari, perioada optima pentru vizitarea respectivei locatii, media temperaturilor si numarul de ore cu soare pentru fiecare luna a verii, alte informatii climaterice de interes.

Asaltati de multitudinea de oferte turistice, navigand printre locatii exotice, hoteluri atractive si preturi mai mult sau mai putin potrivite bugetului personal, nu uitati sa luati in calcul si caracteristicile meteo pentru destinatia de vacanta si perioada aleasa.

Vacanta placuta!

Despre Kapital

Despre Kapital

Kapital este o companie de brokeraj informational specializata pe domeniul online. Dintre proiectele web realizate, cel mai cunoscut este website-ul Finantare.ro - Portalul surselor de finantare - cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active in Romania.

Ilinca Balteanu

Director Marketing
SC Kapital SRL
Meteo.ro Project Coordinator
marketing@kptl.ro