kapitolis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema kapitolis

 • kapitolis. Ziua SpeZialiștilor - Organizare de excepție de la KWS Semințe, cu 1000 de participanți

  kapitolis

  Fundata, Brasov - 11 November 2016

  Comunicat de Innovation Experience S.R.L.

  KWS Semințe a organizat în 3 noiembrie 2016, la Cheile Grădiștei Fundata, « Ziua speZialiștilor » – un eveniment de amploare, etichetat de cei 1000 de participanți ca etalon pentru interacțiunea multimedia din agribusiness. KWS a înregist ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , hibrid , porumb , konfirmas , kapitolis

  Vezi toate comunicatele de presa despre kapitolis

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul kapitolis.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la kapitolis. Informatiile despre kapitolis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kapitolis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la kapitolis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.