Reduceri de toamna

BUCURESTI - 3 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Inceputul lunii septembrie aduce o noua reducere de preturi pentru electronice si electrocasnice.

www.kumparaturi.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona, in aceasta perioada, cele mai noi produse electronice si electrocasnice la super pret. Promotia care va dura pana la sfarsitul lunii septembrie cuprinde electrocasnice incorporabile, televizoare lcd, plasme si multe alte aparate, toate fiind considerate varf de tehnologie pentru cei mai cunoscuti producatori de pe piata. La achizitionarea produselor ce depasesc 100 Ron www.kumparaturi.ro va ofera si un card de fidelitate, pe baza caruia beneficiati de discount de pana la 8% la viitoarele kumparaturi.

Despre Kavi Line S.R.L

Despre KAVI LINE
Kavi Line este o companie de e-commerce aparuta pe piata romaneasca in anul 2005. Pana la sfarsitul anului 2006 Kavi Line isi propune sa devina un punct de referinta pe piata virtuala romaneasca de gen, imprimand totodata ritm alert dezvoltarii acestui segment.
Valorile promovate permanent de echipa Kavi Line sunt: creativitate si diversitate, onestitate si respect, profesionalism si promptitudine, transparenta si flexibilitate.

Str. Ion Urdareanu nr. 5, Bl. P41, scara A, parter, ap. 1, Bucuresti
Tel./Fax: +40-21-4105098