Apartament lux 4 camere situat langa Piata Victoriei, o noua listare exclusiva KBC Real Estate Consulting

BUCURESTI - 11 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Live site

Locatie, locatie, locatie, sunt elemente de baza ce definesc valoarea unei proprietati imobiliare si Piata Victoriei este un pol important in piata imobiliara din Bucuresti, apartamentele de 200 mp construite in ultimii ani fiind foarte apreciate de cumparatorii cu venituri ridicate si potential investitional.

Apartament lux 4 camere Piata Victoriei

Echipa KBC Real Estate Consulting

Piata Victoriei si vecinatatile acesteia constituie locatii excelente si exclusive atat pentru un birou de companie cat si pentru o locatie cu destinatie rezidentiala. Blocurile construite in ultimii ani in aceasta zona beneficiaza de finisaje de exceptie si comunitati de proprietari din categoria clientilor premium.

Agentia KBC Real Estate Consulting are placerea sa promoveze in regim de exclusivitate un apartament de lux, 4 camere, situat in imediata apropiere a Pietei Victoriei.

Dimensiunile acestui superb apartament 4 camere Victoriei sunt (suprafete utile): camera 1 (20,64 mp), camera 2 (61,07), camera 3 ( 16,45 mp), camera 4 (15,59 mp), baie 1 (5,04 mp), sas 1 (4,67), hol (15,65), bucatarie (14,34), camara (2,72), grup sanitar (2,69), baie 2 (5,44), sas 2 (5,12), baie 3 (4,24). In pret sunt incluse doua locuri de parcare.

Parchetul apartamentului este ca nou iar terasa acestuia este perfecta pentru cine de vis in aer liber. Terasa are suprafata de 21,67 mp, totalul suprafetei utile a apartamentului fiind 199,17 mp.

Pretul solicitat de proprietar, reprezentat in regim de exclusivitate de compania KBC Real Estate Consulting este 570,000 eur.

Despre KBC MEDIA GROUP SRL

Agentia imobiliara KBC Real Estate Consulting ofera clientilor fin Bucuresti servicii de consultanta imobiliara, intermediere si reprezentare exclusiva fiind activa in zonele Unirii, 13 Septembrie, Primaverii, Dristor, Theodor Pallady, Baneasa, Corbeanca, s.a. Agentia este specializata pe tranzactionarea de proprietati comerciale si rezidentiale focusul companiei fiind pe valoarea adaugata in relatia cu clientii proprietari si cumparatori sau chiriasi. De asemenea, departamentul de research al agentiei elaboreaza studii de marketing si fezabilitate pentru proiecte imobiliare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kbc-media-group-srl/apartament-lux-4-camere-situat-langa-piata-victoriei-o-noua-listare-exclusiva-kbc-real-estate-consulting