Workshop Body Language pentru Femei de Afaceri

BUCURESTI - 8 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Luni, 11 februarie 2013, Ovidiu Bufnila va prezenta workshop-ul de Body Language pentru Femei de Afaceri , in locatia The Hub Bucharest, Str. Halelor nr. 5 (zona Piata Unirii), Sect. 3, Bucuresti. Programul cursului este 9 – 18, evenimentul fiind destinat femeilor active care se afla in calitate de manager sau antreprenor.

Ovidiu Bufnila, trainer, are specializari in Public Relation si Comunicare, protejarea proprietăţii intelectuale, administraţie publică, etc. Ovidiu Bufnila organizează cursuri de imagine, publică eseuri despre imagine şi  fictiune în reviste şi publicaţii, are numeroase premii pentru proza, numeroase aparitii in presa scrisa si audio-vizuala si este deosebit de activ in mediul online.

Programul workshop-ului este:

9 - 13: Prezentare Generala; Cinematica si Comunicare; Limbajul Trupului si Comunicarea Interpersonala; Analiza SWOT a Imaginii Personale; Arta Pozitionarii (elemente de spatialitate, strategii de conflict, strategii competitionale, strategii de cooperare);

13 - 14: pauza de pranz

14 - 16: Strategii Comportamentale. Elemente de grafologie si Strategii Cromatice;

16 - 16.30: Coffee Break;

16.30 - 18:  Elemente de NLP si Special Body Language. Body Language si Active Fashion.

Participantele invata in cadrul acestui workshop cum sa-si corijeze defectele de pozitionare in acord cu datele fundamentale de personalitate,cinematica, psihologie. Participantele se acomodeaza cu noi tehnici de comunicare. Participantele invata noi strategii de comunicare activa.

Costul cursului este 249 lei si se poate achita online prin platforma mobilpay dupa completarea formularului de contact http://tinyurl.com/workshopbodylanguage, numerar sau cu ordin de plata - pentru info: cristina.niculescu@kbc.ro, tel: 0736627931.

Acest workshop, Body Language pentru Femei de Afaceri, face parte din Academia Feed Forward, in cadrul careia vom organiza cursuri si workshop-uri pentru antreprenori, manageri si profesionisti.

Despre KBC MEDIA GROUP SRL

Academia Feed Forward va organiza cursuri si workshop-uri pentru antreprenori, manageri si profesionisti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kbc-media-group-srl/workshop-body-language-pentru-femei-de-afaceri