www.facemsport.ro declară război sedentarismului!

BUCURESTI - 7 august 2006

Comunicat tip General in Sport

KDS a lansat singurul catalog online al cluburilor sportive şi de întreţinere - FacemSport.Ro.

Cea mai mare parte din timp o petrecem pe scaun, la birou. Micul dejun adesea nu există, iar prânzul şi cina sunt salvate de un fast-food. În plus, sport asociem cu meciurile de fotbal urmărite la TV. Pentru a veni în întâmpinarea celor care în timpul liber vor să se ocupe şi de sănătate şi aspect fizic, KDS a lansat situl www.facemsport.ro.

Printr-un sistem uşor de utilizat, în funcţie de sportul preferat şi localitatea în care ne aflăm, putem găsi toate locaţiile unde să Facem Sport.

Cluburile înregistrate în catalog pun la dispoziţia utilizatorilor informaţii complete despre serviciile oferite, locaţiile unde îşi desfăşoară activitatea, programul de lucru, tarifele practicate şi imagini. O notă distinctivă pentru FacemSport o constituie filmele de prezentare ale cluburilor sportive. Necosmeticizate, ele pot oferi o imagine exactă asupra activităţii desfăşurate, mai presus de cuvinte.

Pentru utilizatorii care vor să împărtăşească din experienţa lor într-un anumit club sportiv şi celorlalţi, au fost puse la dispoziţie serviciile de user review şi vot. Mai mult decât o sursă de informaţii, FacemSport.Ro vrea să adune în jurul său adevărate comunităţi ale iubitorilor oricărei activităţi sportive şi astfel, s-a născut Forumul FacemSport.

Acum avem cu ce, aşa că... război deschis sedentarismului!

Despre KDS

FacemSport.Ro este proprietatea KDS. Firma KDS este specializată în prelucrarea informatică a bazelor de date, în creerea campaniilor publicitare şi a imaginilor de companii online, şi în oferirea soluţiilor e-business.

Oana Dereli

0311043918
0788836001

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kds/www-facemsport-ro-declara-razboi-sedentarismului