12 ani de telefonie MADE IN ROMANIA pentru emigrantii din intreaga lume

Sibiu - 12 iunie 2014

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

KeepCalling aniverseaza 12 ani de business online in slujba comunitatilor de emigranti din intreaga lume.

12 ani de telefonie MADE IN ROMANIA pentru emigrantii din intreaga lume

KeepCalling, compania internationala fondata de sibianul Florin Miron, sarbatoreste 12 ani de servicii de telecomunicatii adresate comunitatilor de imigranti din intreaga lume. Cu sediul central in Sibiu - Romania, serviciul de telefonie a fost initial lansat pentru romanii din S.U.A.. De atunci insa, KeepCalling a devenit o companie internationala cu birouri in S.U.A., Bolivia si Romania care serveste clienti din intreaga lume.

KeepCalling ofera abonamente voce sau produse prepaid de telefonie, reincarcari de mobil si numere virtuale. Toate acestea sunt dedicate persoanelor care locuiesc in strainatate si doresc sa mentina o legatura apropiata cu familia sau prietenii de acasa. Serviciile KeepCalling sunt promovate prin peste 70 de site-uri dedicate comunitatilor etnice din S.U.A, Canada, America Latina, Europa, Asia si Australia.

De exemplu, SunaRomania.com, site-ul destinat romanilor din strainatate, este folosit lunar de peste 7.000 persoane, care vorbesc aproximativ 1.2 milioane minute in fiecare luna. Astfel, in medie, un roman aflat in strainatate vorbeste cu cei de acasa aproximativ 170 de minute lunar. Numarul romanilor care suna in tara creste usor in perioada sarbatorilor cu 3-5%.

In cei 12 ani de activitate, solutiile telecom oferite de KeepCalling pentru a suna acasa s-au diversificat constant. Daca initial apelurile puteau fi efectuate doar prin accesarea unui numar de telefon gratuit, in prezent clientii pot initia apeluri de pe orice smartphone (prin aplicatia gratuita KeepCalling), de pe orice laptop, tableta sau PC, (prin Web Call).

In prezent, cele 70 de site-uri care isi desfasoara activitatea sub umbrela KeepCalling numara sute de mii de clienti lunar, comparativ cu doar 20.000 in 2009. Numarul minutelor conectate de companie a crescut si el exponential, de la aproximativ 4.8 milioane minute/luna la inceputul anului 2009 la 36 milioane minute/luna in prezent.

Eforturile KeepCalling au fost recunoscute la nivel international, prin clasarea pe locul 16 in topul companiilor telecom cu cea mai rapida ascensiunie in S.U.A., in cadrul unui clasament initiat de Inc.5000 pe 2013. In clasamentul general, KeepCalling s-a situat pe locul 919, cu o crestere de 478% in ultimii 3 ani, de la 4.9 milioane dolari in 2009 la 28.3 milioane dolari in 2012.

KeepCalling detine birouri in S.U.A., Bolivia si Romania, comunitati a caror dezvoltare a fost sustinuta  continuu de companie prin contributii la diverse proiecte sociale:

- “Fiecare copil in gradinita”, proiect al fundatiei OvidiuRo, ce are ca obiectiv reducerea ratei absenteismului de la gradinita al copiilor provenind din comunicati sarace;

- donatii catre SOS Satele Copiilor Cisnadie, constand in alimente, rechizite, produse de igiena personala si produse pentru ingrijirea locuintei;

- Festivalul International de Teatru de la Sibiu, cel  mai mare festival de teatru din Romania

- Wikipedia, cel mai amplu proiect educational si cultural gratuit utilizat de mai mult de 500 milioane oameni/lunar

- proiectul “O masa calda” prin care compania a asigurat o masa calda in fiecare saptamana timp de 2 luni pentru 13 copii din Sibiu;

- plantarea de copaci, sub indrumarea voluntarilor de la Rotaract;

- actiuni de sustinere a unor tineri remarcabili, care au beneficiat de laptopuri donate de companie sau de ajutor financiar.

Despre KeepCalling

KeepCalling este o companie internationala de telecomunicatii, inregistrata in S.U.A., Atlanta, ce activeaza pe piata internationala de telefonie din anul 2002 si are sediul central in Sibiu inca din anul 2003. Succesul companiei KeepCalling a fost recunoscut pe plan international de Inc. 5000 in ultimii 3 ani. In 2013, KeepCalling s-a situat pe locul 16 in topul companiilor de telecomunicatii cu cea mai rapida ascensiune din S.U.A.

Taguri: telecomkeepcallingemigranti
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/keepcalling/12-ani-de-telefonie-made-in-romania-pentru-emigrantii-din-intreaga-lume