1 imbratisare = 2 zambete

Locul desfasurarii: Bucuresti, Piata Universitatii

Organizator: LumeBuna.ro

1 imbratisare = 2 zambete

De ziua nationala a Romaniei, echipa Lumebuna.ro si peste 250 de voluntari din toata tara, te fac sa zambesti. Pe 1 decembrie, o imbratisare inseamna doua zambete!

Peste 30 de ONG-uri din toata tara sunt alaturi de noi la acest proiect si sustin coeziunea sociala si egalitatea de sanse. Noi credem in oameni buni, in a ajuta dezinteresat pe oricine are nevoie, in faptul ca desi suntem unici, suntem toti la fel. Daca si tu ne impartasesti credintele si vrei sa reprezinti partea minunata a Romaniei, promovata de Lumebuna.ro, vino pe 1 decembrie si imbratiseaza! Bucura-te de bucuria celor din jurul tau!

Al doilea eveniment Free Hugs organizat de LumeBuna in acest an se va desfasura pe 1 decembrie, incepand cu ora 12, in toate orasele care au confirmat participarea. In Bucuresti, echipa Lumebuna.ro va asteapta la ora 12 in Piata Universitatii impreuna cu voluntarii de la organizatiile care au confirmat, pana acum, participarea: Asociatia Montana Patagon, Fundatia Principesa Margareta, Asociatia de Tineret Cultura si Educatie Speranta Ramnicea, Asociatia CREATIV, ASLS Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, Asociatia de Tineret FlyNET, Asociatia Serviciul Apel, “DACIA” - Asociatia Studentilor la Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti, Asociatia Avatar, AIESEC, Clubul Montan, Anotimpul5.

Primul eveniment Free Hugs ne-a invatat ca ne putem exprima liber sentimentele si ca fiecare dintre noi, daruind un zambet, contribuie la binele comun. Ne dorim ca Free Hugs sa reprezinte primul pas intr-o campanie de constientizare a simplitatii cu care putem schimba lucrurile, printr-o schimbare de atitudine. A doua runda Free Hugs initiata de Lumebuna.ro are loc concomitent in mai multe orase din Romania, printre care Bucuresti, Craiova, Oradea, Galati, Buzau, Iasi, Curtea de Arges, Alba Iulia, Arad, Bacau, Sibiu, Suceava, Timisoara, Cluj, Targoviste si lista ramane deschisa.

Pentru detalii despre eveniment, organizatori si cum puteti deveni Free Huggeri vizitati pagina proiectului www.lumebuna.ro /2008/11/14/ free-hugs-1-decembrie-2008/.

Anca Iorgulescu
Asistent PR
Mobil: 0745 26 93 65
E-mail: anca.iorgulescu@lumebuna.ro

Mihail Musat
Coordonator Proiect
Mobil: 0722 21 43 88
E-mail: mihail.musat@lumebuna.ro

Despre KEY POINT SRL

Mai multe detalii despre eveniment, organizatori, aparitii in presa, dar si poze si impresii ale participantilor, vizitati pagina proiectului www.lumebuna.ro/2008/11/14/free-hugs-1-decembrie-2008/.

Anca Iorgulescu,
Asistent PR