10000 de vizitatori unici prefera stirile pozitive aduse pe LumeBuna.ro

BUCURESTI - 25 septembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Lumebună.ro, singurul site din România care promovează numai ştiri pozitive, a depăşit, la şase luni de la lansare, 10.000 de vizitatori unici.

10000 de vizitatori unici prefera stirile pozitive aduse pe LumeBuna.ro

Site-ul este un proiect de voluntariat susţinut de tineri care cred în partea luminoasă a lumii in care traiesc şi care scriu despre binele din domenii precum educaţie, cultură, sănătate, turism. Articolele redactate de echipa lumebună.ro nu folosesc criteriile obişnuite de selecţie a unei ştiri, ci potenţează creativitatea fiecărui autor, iar stirile preluate respecta cu rigurozitate criterii de relevanta si descoperire a binelui din lumea in care traim.

Şi pentru că nu este suficient să scrii despre bine pentru a atrage binele, cei de la lumebună vin în sprijinul oamenilor afectaţi de inundaţii. Rubrica “AJUTOR Sinistrati” conţine articole şi detalii despre cum îi putem ajuta si cu siguranta pe viitor vom avea parte si de alte surprize placute din partea lumebună.ro. Mai mult, site-ul este astfel construit încât să-l ajute pe fiecare cititor să conştientizeze binele ce-l înconjoară. Prin secţiunea “EU...AZI”, fiecare dintre noi poate să împărtăşească lucrurile minunate, să le mulţumească celor care îi dau aripi.

Pentru a spori interactivitatea cu utilizatorul, iniţiatorii acestui proiect au creat secţiuni speciale. Astfel, oricine vrea să se implice, poate publica un text sau o imagine a lumiibune, din perspectiva sa.

Proiectul a fost iniţiat în februarie 2008 de Mihail Muşat cu scopul de a oferi un mediu de dezvoltare studenţilor din anul I din Academia de Studii Economice Bucureşti. „Aşa a apărut lumebună.ro, pentru toate acele lucruri pe care nu le găseşti cu usurinţă în mass-media pentru că nu urmăresc audienţă şi nu produc bani, dar aduc altceva mai important.”, declară Mihail Muşat, coordonator al proiectului www.lumebună.ro.

Despre KEY POINT SRL


Pentru mai multe informaţii pozitive, vizitaţi www.lumebuna.ro.
Diana Stoleru, Coordonator PR
E-mail:diana.stoleru@lumebună.ro
Website:www.lumebună.ro
salut@lumebuna.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/key-point-srl/10000-de-vizitatori-unici-prefera-stirile-pozitive-aduse-pe-lumebuna-ro