kilo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema kilo

 • kilo. Eveniment KILO , Sibiu, 03-04 aprilie

  kilo

  Oradea, Bihor - 17 April 2013

  Comunicat de Sintezis Birotica S.R.L.

  ... kilo. In cadrul acestui eveniment cele 40 de firme participante au decis formarea unei noi retele de distributie si service cu acoperire nationala in domeniul ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre kilo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul kilo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la kilo. Informatiile despre kilo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kilo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la kilo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.