24Broker, un sistem intergrat de obtinere a cotatiilor si de emitere a politelor RCA in timp real

Cluj Napoca - 29 septembrie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Ce este 24Broker.ro

24Broker.ro este o aplicatie destinata brokerilor de asigurare care vine in ajutorul lor pentru a putea gestiona mai usor informatiile privind partenerii, politele de asigurari, agenti si activitatile lor, astfel informatiile fiind mult mai usor de urmarit si de interpretat la nivel de management, totul intr-o maniera centralizata. Deasemeni, scopul aplicatiei 24Broker.ro este sa vina in intampinarea brokerilor cu o solutie eficienta care sa usureze munca si in acelasi timp sa optimizeze costurile de gestionare a afacerii.

24Broker, un sistem intergrat de obtinere a cotatiilor si de emitere a politelor RCA in timp real

Pentru prima data pe piata romaneasca brokerii au posibilitatea de a opta pentru o solutie completa integrata, care le ofera pe langa interfatarea solutiei informatice 24Broker.ro cu sistemele de emitere ONLINE a politelor RCA ale asiguratorilor din Romania si posibilitatea de a obtine cotatii in timp real de la asiguratorii cu care lucreaza.
Asadar, dupa obtinerea celei mai bune oferte/cotatii (in timp real) brokerul poate face emiterea ONLINE a politelor din aplicatia 24Broker direct in sistemele asiguratorilor, marele avantaj fiind ca se lucraza centralizat, dintr-o singura aplicatie. Astfel polita completata se salveaza sincron in ambele aplicatii : la broker si la asigurator, iar PDF-ul pentru print se transfera automat de la asigurator in sistemul informatic al Brokerului, polita fiind apoi disponibila pentru tiparire in orice moment.

Dintre principalele functionalitati ale aplicatiei :

- Emitere electronica online
- Modul de ofertare (obtinere cotatii in timp real)
- Gestiune Polite
- Gestiune chitante
- Gestiune retea proprie de unitati/sucursale
- MLM (Multi level marketing) / Gestiune Agenti
- Generare Borderouri
- Comisioane si Bonusuri
- Alerte (email, SMS)
- Nivele de acces
- Rapoarte si statistici
- Adaptabilitate

Pentru a veni in ajutorul bokerilor, KL Software lanseaza in perioa 01 oct. 2010 - 29 oct. 2010 campania : Fa o schimbare: fii (mai) eficient! . Pe parcursul acestei perioade brokerii vor avea posibilitatea sa isi schimbe actuala lor aplicatie cu 24Broker.ro beneficiind GRATUIT* de modulul de emitere electronica si de modulul de ofertare in timp real pentru politele RCA pentru noua (9) asiguratori din Romania.

Despre Life Is Hard S.A.

KL Software este o firma clujeana specializata in servicii IT a carei activitate este structurata pe doua directii : dezvoltarea de produse si servicii proprii, 24 Broker, Medxline, E-project, E-fact, determinata de experienta dobandita in implementarea de software pentru domeniile: financiar, medical, telecomunicatii, media, imobiliare, asigurari, iar cea de-a doua directie este de servicii de outsourcing IT.
Daniel Atudorei
Sales Manager
0728.049556
KL Software SRL, Cluj Napoca
str .Franz Liszt nr 30, et .3
sales@klsolution.com