klub metalia    

Comunicate de presa si evenimente pe tema klub metalia

 • klub metalia. Klub Metalia-Pentru constructii cu stil

  klub metalia

  Timisoara, Timis - 15 January 2014

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... klub metalia cu sediul in Timisoara , este o societate noua ce iti focuseaza atentia asupra elementelor din fier forjat, otel si inox, totul pentru a da nastere unor ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: timisoara , constructii metalice , klub metalia

 • klub metalia

  Sag, Timis - 20 May 2014

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... klub metalia , companie specializata in lucrari din fier forjat si inox, iti sta la ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: klub metalia , scari exterioare

  Vezi toate comunicatele de presa despre klub metalia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul klub metalia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la klub metalia. Informatiile despre klub metalia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul klub metalia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la klub metalia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.