Kondiment lanseaza imaginea online a CEZ Romania

BUCURESTI - 1 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Grupul CEZ, cunoscut ca unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, este prezent si in Romania, deservind cu energie electrica sapte judete. Mediul online dinamic din Romania a determinat CEZ sa-si construiasca o prezenta online solida, pentru a o face mai vizibila, dar si pentru a usura clientilor accesul la serviciile sale.

Acest jucator important pe piata energiei electrice in Romania a dorit un site simplu, dar functional, usor de utilizat si cu informatii clare si de calitate pentru clientii sai. www.cez.ro a reusit sa indeplineasca aceste deziderate.

Site-ul contine informatii despre Grupul CEZ in Romania, precizand domeniile de activitate, obiectivele, valorile, principiile companiei. Intregul continut al site-ului este disponibil in romana si engleza, datorita mediului european de afaceri in care lucreaza grupul CEZ. Alaturi de aceste informatii generale exista si o categorie dedicata special clientilor, prin care acestia pot comunica mai usor cu compania, alaturi de o harta interactiva a sucursalelor.

Platforma legala, romaneasca si europeana, este complexa si acopera intregul domeniu in care CEZ isi desfasoara activitatea. De asemenea, pentru a-si tine clientii informati s-a hotarat implementarea unui newsletter si utilizarea tehnologiei RSS pentru stiri.

Despre Kondiment

Kondiment s-a infiintat in 2001, fiind una dintre primele agentii interactive full service din Romania. Kondiment integreaza si dezvolta aplicatii diverse si perfomante: de la solutii bazate pe platforme web (eKontent si Typo3, solutii de comert electronic, solutii de e-Government) pana la solutii de management al documentelor (Microsoft SharePoint) si solutii de arhivare electronica (Hyparchiv). Serviciile noastre intregesc proiectele si aduc un plus de valoare adaugata: servicii complete de analiza si consultanta, servicii de design (web design, multimedia design, creare de identitate corporativa), search engine marketing, online advertising, campanii de e-mail marketing, advergaming.

Petrom Service, Holcim, Suzuki, Dacia, Eurisko, MCTI, CEC, Loteria Nationala, Hollywood Mulitplex sunt doar o parte din clientii nostri. Pentru informatii suplimentare accesati www.kondiment.ro.

Alina Enescu
PR Officer
Kondiment Service
Bd Regiei 6D, et 5, Bucuresti