Geolocation: CautaReduceri.ro aduce reducerile mai aproape de tine!

BUCURESTI - 25 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

"This is magic" – a declarat unul dintre fanii CautaReduceri. CautaReduceri.ro a lansat ieri un serviciu complet gratuit, pentru toti cei care tin la timpul lor. Serviciul se numste "Aproape" si iti arata toate ofertele site-urilor de reduceri in functie de cat de aproape sunt de tine.

Fie ca esti acasa, la serviciu sau in orice alt loc din Bucuresti (in momentul accesarii site-ului) vezi exact ce oferte sunt aproape de tine si la cate minute distanta.

Daca folosesti un browser modern (Firefox 3.5, Google Chrome sau IE9) pozitia ta va fi detectata automat. Daca nu, o poti seta manual si esti gata de reduceri! Ofertele vor fi automat sortate dupa distanta la care se afla fata de tine.

Incearca: http://www.cautareduceri.ro/reduceri-Bucuresti/sorteaza-aproape/

Ce implicatii are acest nou serviciu?

CautaReduceri si-a propus inca de la inceput sa nu fie un simplu centralizator de reduceri. In acest sens, sistemul de geopozitionare este al doilea pas in strategia noastra de a trimite catre site-urile care ofera aceste reduceri, un public relevant, nisat, care sa creeze valoare pentru business-urile din offline care incearca acest canal de marketing.

Primul pas a constat in crearea unui sistem prin care putem plasa automat, targetat (pe domenii de interes) si mereu actualizate, ofertele partenerilor nostri pe diferite site-uri de nisa. Ofertele de restaurante pot fi plasate automat pe site-uri de going-out. Ofertele la saloane de infrumusetare pot fi prezentate pe site-uri de beauty si lifestyle. Astfel, ne asiguram ca atragem un public direct interesat de ofertele respective, de pe site-urile unde internautii chiar asta cauta.

Pasul 2, sistemul de geopozitionare. Prin acest sistem ne propunem sa aducem clienti fideli business-urilor promovate de site-urile de reduceri. Credem cu tarie ca sansele ca un client sa revina si dupa folosirea unui voucher de reducere sunt mai mari daca locatia respectiva este mai aproape de el.

Va invitam sa ne trimiteti intrebari si feedback legat de acest nou sistem, pe masura ca va obisnuiti cu el.

Despre Konk Media

CautaReduceri.ro este primul site din Romania care centralizeaza toate ofertele FunDeal, Groupon, Kuponiada, TopDeals, E-redus, Zumzi, GetADeal si alte 15 site-uri, actualizate in timp real.

CautaReduceri.ro te tine la curent cu toate discounturile la restaurante locale, baruri, hoteluri, centre spa, concerte, cinematografe, cluburi de fitness si multe altele. Te asteapta peste 40 de oferte si reduceri de pana la 99% in fiecare zi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/konk-media/geolocation-cautareduceri-ro-aduce-reducerile-mai-aproape-de-tine