Poze KPIs

  • Acumen Integrat lanseaza IndicatoridePerformanta.ro - Portal specializat in masurarea performantei folosind Indicatori Cheie de Performanta (KPIs)

    Poza: Acumen Integrat lanseaza IndicatoridePerformanta.ro - Portal specializat in masurarea performantei folosind Indicatori Cheie de Performanta (KPIs)

  • Top 25 Indicatori de Performanţă pentru Marketing în 2010

    Poza: IndicatoridePerformanta.ro anunţă lansarea raportului „Top 25 Indicatori de Performanţă pentru Marketing în 2010”

  • Cursuri deschise pe teme legate de Managementul Performantei

    Poza: Cursuri: Indicatori de Performanta, Balanced Scorecard si Criterii de performanta individuala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul kpis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la kpis. Pozele pe tema kpis cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kpis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la kpis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la kpis.