Eveniment Fun Science de Ziua Copiilor

BUCURESTI - 30 mai 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Joi, 01 Iunie 2006, între orele 11:00 si 13:30, la City Mall, Şos. Olteniţei nr. 2, Fun Science organizează atelierul interactiv despre “Evoluţia Transporturilor”.

Eveniment Fun Science de Ziua Copiilor

Evenimentul îşi propune să familiarizeze copiii de 4-12 ani cu modul în care au progresat mijloacele de transport, caracteristici specifice ale acestora şi felul în care au influenţat evoluţia societaţii omeneşti, comunicaţiile în general şi poşta în particular. Copiii vor afla despre cum se construieşte o rachetă, despre cum plutesc vapoarele, vor învaţa despre avioane, trenuri şi multe altele.

“Profesorul Trăsnit”, împreună cu asistenţii săi, asteaptă copiii, pentru a sărbători ziua lor cu o partidă de distracţie şi experimente educative.

Atelierele Fun Science, la care au participat deja milioane de copii din întreaga lume, abordează toate domeniile ştiinţei şi învaţă despre: protecţia mediului, igienă, diminuarea riscurilor de accidente casnice, protecţia animalelor, reciclarea şi selectarea deşeurilor, prevenirea dependenţei de tutun, alcool şi droguri, fizică, chimie, matematică, astronomie, noi tehnologii etc.

Partenerii evenimentului sunt: Step by Step, Compania Nationala Posta Romana, City Mall, National FM, Gradinite.com, Superbebe, Gradinita Bambi Step by Step, Copilul.ro, ScoalaParintilor.ro.

Despre Fun Science:

Fun Science este o franciză europeană, lider în divertismentul educativ pentru copiii cu vârste între 4 şi 14 ani.

După 12 ani de la înfiinţare şi sute de francizaţi în întreaga lume, Fun Science este prezentă şi în România prin Fun Science System, în calitate de Master Francizat.
Specializată în crearea de evenimente ce au conţinut ştiinţific, Fun Science organizează ateliere şi spectacole distractiv-educative în şcoli, grădiniţe, aşezăminte speciale, centre comerciale, festivaluri, campanii de educaţie socială şi publicitare, petreceri private şi corporative.

Despre KREION Advertising

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Fun Science System
Viorel Stoica, Director Executiv
tel. 0723935873
www.funscience.ro

emanuel.clonda@kreion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kreion-advertising/eveniment-fun-science-de-ziua-copiilor