krister jonsson    

Comunicate de presa si evenimente pe tema krister jonsson

 • krister jonsson. Pure Music cu Maria Răducanu și Krister Jonsson

  krister jonsson

  Bucuresti - 27 November 2014

  Comunicat de FANFARA RELATII PUBLICE S.R.L.

  Marți, 2 decembrie 2014 începând cu ora 19:30, Clubul Țăranului va crea un cadru special pentru un moment de suflet al Mariei Răducanu – relansarea albumului Pure Music. Un album cu muzică pură, care reunește înregistrări live, din conce ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fanfara pr , concert maria răducanu

  Vezi toate comunicatele de presa despre krister jonsson

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul krister jonsson.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la krister jonsson. Informatiile despre krister jonsson cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul krister jonsson, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la krister jonsson, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.