kronika    

Comunicate de presa si evenimente pe tema kronika

 • kronika. Set de cărți Kronika

  kronika

  Bucuresti - 12 June 2015

  Comunicat de Grup Editorial Litera

  ... kronika – 5 volume care reconstruiesc umanitatea, ajutându-ne să pătrundem în culisele celor mai interesante evenimente politice, sociale sau ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: litera , adevarul , istorie , colectie carti , kronika , spionaj , dezvaluiri

  Vezi toate comunicatele de presa despre kronika

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul kronika.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la kronika. Informatiile despre kronika cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kronika, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la kronika, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.