Un nou concept KUMA: Special pentru dvs. – KUMA bucatarii

Campina - 10 decembrie 2007

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Incepand cu vara acestui an, firma danezo-romana KUMA Romania, specializata in concepte pentru bai a creat noua linie de produse: KUMA bucatarii – special pentru dvs.
Kuma bucatarii – este un nou concept dezvoltat de firma noastra, concept care inseamna suprafata continua intre blat si chiuveta de bucatarie. Variantele de produs sunt urmatoarele:
- cu picurator stanga/dreapta sau fara
- cu bol mare dublu
- cu decupaje la tema
- cu forma si dimensiuni conform spatiului disponibil

KUMA Romania este producator de lavoare baie KUMA standard, lavoare baie KUMA special, lavoare si blaturi baie KUMA hotel, concepte KUMA bucatarii - special pentru dvs., blaturi mese baruri/restaurante si blaturi receptii hotel, activand atat pe piata din Romania (peste 80 hoteluri au ales KUMA) cat si pe pietele externe din Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Germania, Italia si Cehia. In afara de productia standard formata din 40 modele, noi putem satisface gusturile si exigentele dvs. legate de functionalitate si rafinament oferind produse unice, speciale ca forma, dimensiuni si gama coloristica.
Produsele au un design exclusiv, functionalitatea si creativitatea imbinandu-se armonios, durabilitate si rezistenta, fiind realizate din materiale naturale (marmura si granit) si sunt usor de intretinut avand suprafata continua, turnata dintr-o singura piesa (bol si blat).
Compania noastra a introdus de asemenea sistemul de alegere a culorii preferate, unde clientii nostri pot alege dintr-o bogata gama de nuante KUMA.

www.kumaromania.ro

Despre KUMA Romania

KUMA Romania este producator de lavoare baie KUMA standard, lavoare baie KUMA special, lavoare si blaturi baie KUMA hotel, concepte KUMA bucatarii - special pentru dvs., blaturi mese baruri/restaurante si blaturi receptii hotel.
Str. Stupini f.n., Banesti, Prahova
office@kumaromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kuma-romania/un-nou-concept-kuma-special-pentru-dvs-kuma-bucatarii