De 1 Decembrie La Mama dă startul seriei evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri lansând campania #100ImpreunaLaMama!

BUCURESTI - 1 decembrie 2017

Comunicat tip General in HoReCa

Vino să petrecem împreună, româneşte, de Ziua Naţională!
Întrucât valorile românești stau la baza sursei de inspirație a conceptului citadin, contemporan, modern La Mama , toate evenimentele sub marca “Iubesc IA romanească” le dedicăm în noul an Centenarului Marii Uniri.
Cu această ocazie, de 1 Decembrie adresăm tuturor românilor invitația de a se alatura mișcarii și de a sărbători #100ImpreunaLaMama .

Primul eveniment din această serie va avea loc la Restaurantul „La Mama” Ateneu unde vom lansa o serie de brățări aniversare La Mama care purtate împreună vor forma tricolorul. Acestea vor aduce clienților fideli până la finalul anului 2018 diferite reduceri și beneficii în cadrul rețelei de restaurante, precum și acces preferențial la evenimente special organizate de La Mama precum degustări de vinuri, evenimente culinare, aniversare sau tematice.

Logo Aniversar La Mama

Logo Aniversar La Mama

 “Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, doream sa mananc in oras, cu prietenii mei si sa ma satur. Munceam toata ziua, negasind timp de a mai merge acasa, satul de aceleasi vesnice sandwichuri de la fast-food. Visam la vremurile cand ma astepta mancarea aburinda pe masa, calda si gustoasa. Cu foarte bun in ea. In visele mele mancam la mama. Asa s-a nascut ideea. Asa s-a nascut La Mama. Din necesitate, din dor si de ce nu… din foame. Mama pune intotdeauna foarte bun in 

Catalin Mahu

Fii mândru că ești român și vino împreună cu prietenii tăi să petreci alături de noi această zi deosebită! La Restaurantul La Mama Ateneu pregătim pentru oaspeţii noștri savuroase bucate româneşti (fasole la ceaun, ciolan şi multe alte surprize), alături de care vom servi minunate vinuri produse de crame autohtone. 

Primele brațări aniversare La Mama din seria tricolor sunt brățările ROȘII care vor fi distribuite în cadrul evenimentului de 1 Decembrie către toți clienții La Mama care vor îndeplini cel puțin doua din următoarele condiții:

- vor avea o notă de plată de min 60 lei/persoană;

- vor veni în restaurantul LaMama îmbrăcați în IE tradițională;

- vor face o poză în cadrul restaurantului și o vor posta pe Instagram/Facebook etichetand mesajele #100ImpreunaLaMama și#calamamaacasa.  

Purtată individual, această brățară va aduce posesorilor pe viitor, până la finalul anului 2018 o reducere de 10% la orice notă de plată.

Următoarele brățări vor fi lansate și distribuite după cum urmează:

- Brățara GALBENĂ – începând cu data de 24 Ianuarie 2018 - care purtată împreună cu cea ROȘIE – va oferi posesorilor o reducere de 15% la viitoarele note de plată;

- Brățara ALBASTRĂ – începând cu data de 27 Februarie 2018 - care purtată împreuna cu cea ROȘIE și cea GALBENA – va oferi posesorilor o reducere de 25% la viitoarele note de plată. 

Suplimentar acestor reduceri La Mama pregătește foarte multe surprize pentru clienții săi și pentru posesorii brățărilor aniversare. 

Pe 1 Decembrie, mâncăm românește, bem românește și ne distrăm românește!

Despre La Mama

Restaurantele La Mama 18 ani de istorie gastronomică și răsfăț culinar!
Din 1999 oferim tuturor iubitorilor de mâncare gustoasă, porții delicioase, ca la mama acasă!
Vă așteptăm cu drag în cele 6 locații din inima istorică a Bucureștiului!

“Visam la vremurile când mă aștepta mâncarea aburindă pe masă, caldă și gustoasă. În visele mele mâncam la mama. Așa s-a născut acum 18 ani, ideea La Mama. Din necesitate, din dor, din foame. Mama pune întotdeauna ceva foarte bun în mâncare. Mama nu se supară că mănânc mult. Întotdeauna la mama mă simt bine. Pentru că este altceva” - Cătălin Mahu, owner-ul restaurantelor La Mama.