Comertul online in crestere exponentiala! Produse mai ieftine, livrate la tine acasa!

BUCURESTI - 3 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Retail, Internet

Live site

Comertul produselor pe internet este intr-o crestere exponentiala. Retaileri din online ofera produse mai ieftine, livrate direct la domiciliu.

Lenjerii de pat la preturi de outlet

Lenjerii de pat la preturi de outlet

 Un somn bun iti recreaza trupul si mintea, astfel dupa o odihna corecta vei putea visa frumos. 

Jules Verne

Primul outlet de lenjerii de pat din Romania, un succes si o provocare

Lenjerii de pat Outlet s-a lansat in luna Decembrie a anului 2013 si este primul outlet de lenjerii de pat din Romania. In numai 74 de zile de la lansare, am reusit sa livram produse de calitate la peste 10.000 de clienti.

Ce ne diferentiaza de concurenta?

Noi promovam produsele fabricate in Romania si le oferim la preturi speciale, cu reduceri reale. Fiecare produs livrat este insotit de certificat de garantie de la producator sau furnizor. Avem peste 400 de modele de lenjerii de pat, din cele mai variate tipuri de tesaturi, mereu pe stoc. Personalul nostru beneficiaza de training specializat pentru comunicarea cu clientii, astfel incat fiecare dintre acestia sa fie tratat asa cum trebuie. Noi nu facem rabat de la calitatea serviciilor, iar telul nostru este dobandirea unei imagini corecte si furnizarea unor servicii de inalta calitate.

Ce pregatim pentru 2014?

Pentru 2014 avem multe surprize pentru clientii nostri. In primul rand, incepand cu luna Februarie am introdus un produs nou, Lenjeriile de pat cu elastic, produs creeat la fabrica de lenjerii din Pucioasa, la cererea si nevoia clientiilor nostri. Din Martie largim gama de produse oferite la pret de outlet. Astfel am adaugat in portofoliul nostru produse de mare interes, de la producatori de talie mondiala, cum ar fi: Procter & Gamble, Nestle, Pampers, Wella, Londa, Kiddo, Disney. Pentru luna Aprilie avem o surpriza speciala pentru clientii nostri, surpriza cu care speram sa aducem multa bucurie in casele acestora.

De ce cumpara clientii de la noi?

Pentru ca le oferim incredere. Cumparatorul de pe Lenjerii de pat Outlet are posibilitatea de a alege modul de plata preferat, plata cu card bancar prin MobilPay sau plata ramburs, la ivrare dupa ce primeste coletul. In plus, oferim garantie de 30 de zile reala la orice produs. In acest fel, puteti cumpara produsele la cele mai mici preturi, preturi de outlet, in siguranta deplina.

In inchiere vrem sa multumim celor peste 10.000 de clienti ce ne-au calcat pragul pana in acest moment si sa-i asiguram, pe ei si pe urmatorii ce vor veni, ca nu vom face rabat de la serviciile de calitate oferite pana acum, avem in intentie de a ne imbunatatii in fiecare zi si, de a aduce in casele dumneavoastra produsele pe care vi le doriti, mai ieftine, mai repede si mult mai comod. Respectuosi, ne inclinam in fata dumneavoastra!