Poze Lafarge

 • Poza: "PRODUCĂTORII merg mai departe cu LAFARGE", la Money Channel TV

 • Compania Lafarge, lider mondial in domeniul materialelor de constructii, a lansat un nou produs performant pe piata romaneasca: cimentul ROMCIM® pentru betoane.

  Poza: Compania Lafarge, lider mondial in domeniul materialelor de constructii, a lansat un nou produs performant pe piata romaneasca: cimentul ROMCIM® pentru betoane.

 • Parcul eolian al fabricii de ciment Lafarge din Tétouan, Maroc, a fost înregistrat la Consiliul Executiv pentru CDM (Mecanism de dezvoltare curată)

  Poza: Parcul eolian al fabricii de ciment Lafarge din Tétouan, Maroc, a fost înregistrat la Consiliul Executiv pentru CDM (Mecanism de dezvoltare curată)

 • Beach Volley Champions - turneu intre campioni sustinut de campioni!

  Poza: Beach Volley Champions - turneu intre campioni sustinut de campioni!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul lafarge.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la lafarge. Pozele pe tema lafarge cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lafarge, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la lafarge, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la lafarge.