Laly Safra    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Laly Safra

 • Laly Safra. HHC Romania

  Laly Safra

  Bucuresti - 30 July 2012

  Comunicat de FUNDATIA HOPE AND HOMES FOR CHILDREN - ROMANIA

  ... Safra a strâns în cadru licitației „Jewels for Hope” (Bijuterii pentru Speranţă), care a avut loc anul acesta la casa de licitaţii Christie’s din Geneva, o sumă record de 32 de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hhc , hhc romania , laly safra , ștefan dărăbuș , hope and homes for children

  Vezi toate comunicatele de presa despre Laly Safra

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Laly Safra.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Laly Safra. Informatiile despre Laly Safra cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Laly Safra, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Laly Safra, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.