Poze Lampa uv

 • Diamond Nails Romania

  Poza: Gelurile UV, necesarul manichiurii moderne

 • Cupio.ro

  Poza: Cupio.ro va recomanda geluri UV si accesorii cosmetice profesionale pentru un look desavarsit

 • Gel termic cupio

  Poza: Gelurile UV Cupio: o explozie de culori!

 • Copertina Uve Ares

  Poza: Sitem de copertine pentru terase in centrele vechi ale oraselor- UVE

 • Expertii Blossom Salon recomanda: un bronz sanatos fara UV

  Poza: Expertii Blossom Salon recomanda: un bronz sanatos fara UV

 • Nivelul 8 al UV INDEX semnifica faptul ca expunerea indelungată la radiatiile ultraviolete are un potențial FOARTE CRESCUT de RISC pentru organism! Este recomandata purtarea ochelarilor de soare prevazuti obligatoriu cu filtre de categorie 3, a pălăriilor cu boruri largi si a vestimentatiei cu mâneci lungi. Se va cauta umbra, iar expunerea solara trebuie evitata între orele 10:00 - 16:00. Pentru cei care doresc bronzarea, se recomanda aplicarea cremelor cu factor foarte ridicat de protecție solară (SPF 50+).

  Poza: In cea mai lunga zi a anului, UV Index atinge nivelul 8 in Romania: ochelarii de soare sunt absolut necesari!

 • Market Uvertura Mall

  Poza: Grupul Carrefour deschide primul supermarket din Botoşani şi al 68-lea din ţară, vineri 29 martie, ora 8:00- „Market Uvertura Mall”

 • Logo Lincos

  Poza: Lincos – solutia auto pentru orice tip de scule

 • Vernisajul expozitiei “Uverturi in albastru”, artist Rodica Sultana

  Poza: Vernisajul expozitiei “Uverturi in albastru”, artist Rodica Sultana

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul lampa uv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la lampa uv. Pozele pe tema lampa uv cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lampa uv, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la lampa uv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la lampa uv.