Lant de magazine

Definitie Lant de magazine

Grup de magazine cu amanuntul, avand trasaturi similare (stil arhitectonic, linii de produse comercializate, structura coordonata de aprovizionare, conducere, control comercial etc) si care apartin aceluiasi proprietar. Lanturile de magazine sunt prezente, practic, in toate formele de comert cu amanuntul: magazine specializate, supermagazine, discount-uri etc. Exemplu: Woolworths, Boots, Mark&Spencer (UK). V. magazin in retea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lant de magazine? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lant de magazine.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lant de magazine. Definitiile termenilor despre Lant de magazine cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lant de magazine, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lant de magazine.