Laser Megazone - Teambuilding acum - Intreaba-ne cum!!

BUCURESTI - 9 decembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

La mai bine de un an de existenta, Laser Megazone a devenit cea mai cautata locatie pentru teambuilding-uri. Peste 20 de firme de prestigiu au ales atmosfera de la Laser Megazone ca fiind locul ideal de relaxare, dar si de consolidare a echipelor lor.
IBM, Hewelett Packard, Oracle, Bancpost, 3M, C-Zone, Procter & Gamble, eMag, Valoris ne-au acordat increderea lor si au petrecut momente de neuitat la Laser Megazone.

Teambuildingurile au fost de fiecare data evenimente reusite de unde toata lumea a plecat incarcata pozitiv, plina de energie. Spiritul de competitie, echipele unite sau doar placerea de a-ti ciurui sefii si-au spus cuvantul de fiecare data, transformandu-le in evenimente inedite.

Deja perimatele bowling, karting sau paintball au pierdut teren in fata jocului de laser tag. Avantajele sunt multe si semnificative.Jocul de laser tag se desafasoara indoor, eliminandu-se astfel factorul vreme capricioasa care poate strica usor planurile de distractie. Jocul este complet inofensiv, fara nici un fel de proiectile, deci nedureros si nepericulos in nici un fel. In plus numarul mare de jucatori simultan – 30 de persoane – este ideal pentru companiile cu echipe numeroase. Spatiul generos de joc – 500 mp pe 2 etaje, este potrivit pentru orice gen de confruntare, fie solo sau pe echipe. In plus jocul poate fi parametrat in modul 'cu baze' pentru o confruntare strategica intre echipele participante.

Situat pe bulevardul Iuliu Maniu, in partea de nord est a Bucuresti-ului, Laser Megazone are avantajul de a fi situat in proximitatea marilor societati.Intr-un oras sufocat de trafic, Laser Megazone este o alternativa perfecta de relaxare si eliberare de stress la numai cativa pasi de biroul dumneavoastra.

Laser Megazone propune solutii personalizate pentru orice gen de eveniment doriti sa organizati. Fie ca e vorba de consolidarea unei echipe, de intarirea relatiei cu diferiti colaboratori sau poate chiar petrecerea de Craciun, Laser Megazone are de fiecare data solutia optima si loc suficient pentru o atmosfera calda si prietenoasa.

Despre LASER MEGAZONE

Laser Megazone este un joc de acţiune în sală (indoor) intr-un labirint real cu o mulţime de obstacole şi efecte speciale pentru senzaţii pe care nu le veţi uita în curând.Echipamentul consta intr-o vestă electronică şi un pistol laser pentru a vă ţinti adversarii cu un sistem infraroşu complet inofensiv.

Jucătorii acumulează puncte pe măsură ce îşi ţintesc adversarii, conform unor reguli bine stabilite şi pe baza unor scenarii de joc foarte variate: partide solo sau în echipă, partide cu distrugerea bazei adversarului şi multe alte variante de joc. Pe masură ce joacă, participanţii îşi vor îmbunătăţi performanţele, îşi vor ascuţi reflexele şi îşi vor pune la punct strategia pentru a deveni cei mai buni.
Laser Megazone
Bdul Iuliu Maniu, nr 7
021.316.41.20

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/laser-megazone/laser-megazone-teambuilding-acum-intreaba-ne-cum