Poze Laserul in stomatologie

 • Laserul in stomatologie

  Poza: Laserul in stomatologie

 • Congresul Comun de Stomatologie - Editia 2013

  Poza: Congresul Comun de Stomatologie - Editia 2013, 50 credite EMC

 • Stomatologie pentru copii si adolescenti la superlativ – in Pitesti la Teddy Care

  Poza: Stomatologie pentru copii si adolescenti la superlativ – in Pitesti la Teddy Care

 • O noua tehnologie in stomatologie reduce durerea si grabeste vindecarea. Acum si in Pitesti, la Medical Tours Company!

  Poza: O noua tehnologie in stomatologie reduce durerea si grabeste vindecarea. Acum si in Pitesti, la Medical Tours Company!

 • Andi Teodorescu, General Manager Dentex Trading

  Poza: Distributia de echipamente si consumabile pentru stomatologie, mai eficienta cu SeniorERP

 • Consultanta in domeniul stomatologiei high-end pe deLUXE-lifestyle.ro

  Poza: Consultanta in domeniul stomatologiei high-end pe deLUXE-lifestyle.ro

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul laserul in stomatologie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la laserul in stomatologie. Pozele pe tema laserul in stomatologie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul laserul in stomatologie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la laserul in stomatologie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la laserul in stomatologie.