Late Majority

Definitie Late Majority

Grup mare si conservator al unei comunitati, care adopta cel mai greu, cu exceptia intarziatilor (laggards), un produs nou. Vezi Diffusion of Innovation (difuziunea inovatiei) Early Adopters (adoptantii timpurii) Early Majority (majoritatea timpurie) Innovators (inovatorii) Laggards (intarziatii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Late Majority? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Late Majority.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Late Majority. Definitiile termenilor despre Late Majority cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Late Majority, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Late Majority.