Latura subiectiva

Definitie Latura subiectiva

In materie penala, una din laturile infractiunii care consta in atitudinea constiintei fata de fapta conceputa si urmarile ei. Latura subiectiva face parte din continutul constitutiv al infractiunii. In structura laturii subiective intra ca cerinte esentiale ale infractiunii: - elementul subiectiv (vinovatia cu modalitatile sale), - mobilul si scopul (unii autori considera ca aceste ultime doua nu sunt cerinte esentiale ale infractiunii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Latura subiectiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Latura subiectiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Latura subiectiva. Definitiile termenilor despre Latura subiectiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Latura subiectiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Latura subiectiva.