Layar    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Layar

 • Layar

  Bucuresti - 31 January 2011

  Comunicat de Senior Interactive

  Saptamana trecuta, www.bestadsontv.com a clasat intre primele sase cele mai bune proiecte interactive din lume “scrie pe cer”, o campanie realizata de Orange Romania in colaborare cu Senior Interactive.Proiectul “scrie pe cer” este un servici ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: smartphone , senior interactive , orange romania , scrie pe cer , augmented reality , layar

  Vezi toate comunicatele de presa despre Layar

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Layar.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Layar. Informatiile despre Layar cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Layar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Layar, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.