In jungla sistemului educational, companiile investesc in tinerii de elita

BUCURESTI - 6 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, ONG

In timp ce sistemul de invatamant romanesc trece printr-o perioada dificila, companiile de top din Romậnia aleg sa sustina in continuare educatie non-formala, recompesandu-i pe tinerii merituosi cu burse la LEADERS School 8, unica scoala de leadership din tara pentru cei cu varsta intre 18 si 25 de ani.

LEADERS School 8

Companiile vor finanta 13 din cele 30 de locuri disponibile la LEADERS School 8. Mai mult, cei mai buni dintre bursieri vor beneficia de internship-uri in cadrul companiilor partenere, avand astfel ocazia sa aplice ceea ce au invatat in cele sase zile ale programului.

Adelina Maria, Director de Program LEADERS School

Programul organizat de Fundatia LEADERS la Poiana Brasov in perioada 31 iulie – 6 august sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, LEADERS School 8, se bucura si la aceasta editie de increderea acordata de cateva dintre cele mai responsabile companii din Romania. Romtelecom, Ursus Breweries, UniCredit Tiriac Bank, Adobe Romania si Coca Cola Hellenic aleg sa investeasca in educatia la cele mai inalte standarde pentru tinerii de elita si le ofera burse integrale și partiale pentru a petrece o vara la inaltime, dezvoltandu-si abilitatile de leadership si implicandu-se in simulari de afaceri inedite. “Companiile vor finanta 13 din cele 30 de locuri disponibile la LEADERS School 8. Mai mult, cei mai buni dintre bursieri vor beneficia de internship-uri in cadrul companiilor partenere, avand astfel ocazia sa aplice ceea ce au invatat in cele sase zile ale programului”, declara Adelina Maria, Director de Program, LEADERS School.

Candidatul ideal pentru una dintre bursele oferite de companii este implicat in activitati extracurriculare si a dezvoltat sau a participat la proiecte comunitare, manifesta un potential ridicat de leadership si nu are posibilitati financiare proprii pentru a-si acoperi taxa de participare.  Cei care isi doresc sa faca parte din urmatoarea generatie de lideri LEADERS School se pot inscrie pe http://www.leaders.ro/leaders-school/burse pana la 15 iulie. Aplicatiile lor vor fi evaluate, urmand ca cei mai buni sa fie programati pentru interviu.

Cei care vor deveni bursieri ai LEADERS School 8 vor avea sansa sa interactioneze intr-un mediu elitist cu legende ale leadershipului romanesc precum: Damian Draghici, Artist; Iolanda Balas, Presedinte Onorific al Federatiei Romane de Atletism; Dumitru Dorin Prunariu, Cosmonaut; Actorii Mircea Albulescu si Maria Dinulescu, sustinatori ai campaniei "Generatia noua apreciaza si sustine generatia matura"; Dan Bulucea, Country Manager Google; Marius Ghenea, Presedinte PCFun; Radu Deac, Chirurg Cardiac; Dan Puican, Regizor Teatru Radiofonic; Cristian Popescu, Director Resurse Umane, Ursus Breweries; Ilie Gageatu, Director Dezvoltare Vanzari si Distributie, Ursus Breweries; Catalina Florea, Director Executiv, Telefonul Copilului; Rares Manolescu, Senior Trainer, Human Invest, Daniel Bichis, Senior Trainer, Competent Consulting și Mihai Curelea, Membru Fondator, Scoala de Training.

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.

Despre LEADERS Romania

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematica, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leaders-romania/in-jungla-sistemului-educational-companiile-investesc-in-tinerii-de-elita