LEADERS Education

Locul desfasurarii: Universitatea Carol Davila

Organizator: Fundatia LEADERS

LEADERS Education

12 Aprilie 2011, Bucuresti. Fundatia LEADERS da startul inscrierilor pentru LEADERS Education, programul de traininguri si sesiuni cu lideri autentici din societatea romaneasca. Cea de-a cincea editie se va desfasura in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, fiind destinat atat studenților cat si masteranzilor din Bucuresti. inscrierile se realizeaza online pe www.leadershipeducation.ro si sunt gratuite, limita participanților fiind 100 de locuri.

Pentru cei care studiaza in domeniul medical si se intreaba cum isi pot imbina pasiunea pentru viitoarea meserie cu o dezvoltare personala solida, Fundatia LEADERS organizeaza LEADERS Education. Programul va aduce in fata studentilor, profesionisti capabili sa le ofere cele mai bune sfaturi pentru un start de exceptie in cariera si sa ii inspire prin povestile lor de succes.

LEADERS Education aduce, pe langa informatii teoretice oferite intr-o maniera profesionista si o latura practica, in care lideri din Romania vor prezenta modalitatea in care au reusit sa creeze echipe, sa faca performanta, sa inspire oameni si sa aduca progresul. Studentii vor avea ocazia sa invețe de la trainerii Ascendis despre bazele leadership-ului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului.

In plus, la intalnirile saptamanale din cadrul programului, o parte dintre cei care vor deveni profesori sunt Brendan O’Brien - CEO Pfizer Romania, Ioana van Staden - cercetator si Mirela Iordan - HR Manager Pfizer, Bogdan Iftemie, Business Development Manager ACER, dar si alti oameni de succes.

“LEADERS Education va continua in anul 2010 sa promoveze sesiunile si trainingurile cu oameni exceptionali, un lucru indispensabil intr-o societate in care valorile necesare progresului se pierd pe zi ce trece. Suntem siguri ca mergem in directia cea buna, iar eforturile noastre vor recompensa Romania peste 20 de ani sau chiar mai repede.”, Valentin Ionescu, Program Director Leadership Education.

LEADERS Education are doar 100 de locuri disponibile, accesul este gratuit, iar sesiunile se vor desfasura in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”. Pentru a te inscrie trebuie sa completezi formularul de inregistrare de pe site http://www.leadershipeducation.ro/inscriere.html

Proiectul este organizat de Fundatia LEADERS si sustinut de catre Pfizer Romania, avandu-i in calitate de parteneri Universitatea Carol Davila, Ascendis, Benq Romania, Canon, ACER si Medlife.

Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga.

Despre LEADERS ROMANIA

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Confirmare pana la data: 4 mai 2011

Participare: Intrare libera