Lansare oficială Les Brown Unlimited Romania

BUCURESTI - 8 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura

Unul dintre cei mai buni speakeri motivaţionali din lume îşi deschide institut în România

www.lbu.ro

Lansarea oficiala a Institutului de dezvoltare personala Les Brown Unlimited Romania, www.lbu.ro, institut care isi propune sa construiasca o comunitate de lideri, de oameni care isi spun cu incredere si autenticitate povestea conectandu-se cu ceilalti in orice mediu si in orice imprejurare a avut loc la Bucuresti pe 24 mai.

Les Brown are o incredibila dar totusi simpla filozofie. Inveti, castigi si dai mai departe. Les Brown a castigat peste 60 milioane de dolari motivand milioane de oameni in intreaga lume iar acum este timpul pentru a da mai departe. Les a fost votat constant in Top 10 speakeri motivationali din lume in ultimii 30 de ani iar acum vine in Romania pentru a dezvolta potenţialul fiecărui om până la a descoperi în sine extraordinarul şi excepţionalul.

„Les Brown Unlimited Romania lanseaza o invitatie catre toti cei care isi doresc sa faca parte dintr-o comunitate extraordinara," a spus Laurentiu Dorobantu, presedinte si co-fondator al institutului. „Misiunea noastra este sa ii ajutam pe oameni sa isi descopere propria maretie si sa isi construiasca un business in industria de speaking, training si coaching."

Les Brown Unlimited Romania este un institut de top cu peste 30 de membri fondatori din Arad, Brasov, Bucuresti, Iasi, Oradea si Pitesti. Prin experienta pe care o au si succesul antreprenorial demonstrat, membrii fondatori au competenta necesara pentru a ajuta pe oricine sa isi maximizeze abilitatile. Membrii fondatori sunt acreditati sa furnizeze servicii de coaching si formare urmand principiile programului creat de catre Les Brown.

Institutul ofera membrilor sai influenta, credibilitate si acces la cunostintele lui Les Brown, ale membrilor fondatori precum si dreptul exclusiv de a folosi materialele de curs. Programul de dezvoltare personala este rezultatul experientei lui Les Brown acumulata in peste 30 de ani timp in care a inspirat milioane de oameni, a creat multimilionari si a dezvoltat si livrat programe de training si coaching pentru companii precum General Electric, AT&T, Disney, IBM, 3M, Amway, Herbalife Nutrition, etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/leaders-tribe-srl/lansare-oficiala-les-brown-unlimited-romania