leaership    

Comunicate de presa si evenimente pe tema leaership

 • leaership. Viitorul in management si leadership incepe acum!

  leaership

  Bucuresti - 29 March 2011

  Comunicat de Biz Agency

  Revista Biz prezinta noile strategii de globale de management, leadership 2.0 si coaching la cea de-a doua editie Management360. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: revista biz , coaching , management , strategii , leaership , eveniment afaceri , management360

  Vezi toate comunicatele de presa despre leaership

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul leaership.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la leaership. Informatiile despre leaership cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul leaership, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la leaership, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.