Poze Leasing

 • My Car Leasing Solutions

  Poza: My Car Leasing Solutions – cea mai buna oferta de leasing operational

 • Leasing personal casnic: menajere, bone, gradinari, bucatari, soferi, paznici, nursing acasa.

  Poza: LEASING MENAJERE SI BONE

 • Rafal Juszczak

  Poza: Marti, 09 septembrie 2014, Getin Holding S.A. a semnat contractul de achizitie a VB Leasing Romania IFN S.A. si VB Leasing Polska S.A.

 • Sigla Zoom Finance

  Poza: O noua imagine pentru Zoom Finance

 • ASiS ERP

  Poza: ASiS ERP sprijina activitatea diviziei de leasing operational a Bancii Transilvania

 • Avocat COLTUC MARIUS organizeaza conferinta de presa ”Denominarea valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015. Cum sa anulam clauzele abuzive din contractele de credit si leasing?”

  Poza: Avocat COLTUC MARIUS organizeaza conferinta de presa ”Denominarea valutei dintr-un contract de credit: o realitate a anului 2015. Cum sa anulam clauzele abuzive din contractele de credit si leasing?”

 • ASLO - Evolutia pietei de leasing operational la finele Semestrului I

  Poza: ASLO - Evolutia pietei de leasing operational la finele Semestrului I

 • Afacere pe timp de criza: spalatorie auto fara apa la sediul firmelor de leasing

  Poza: Afacere pe timp de criza: spalatorie auto fara apa la sediul firmelor de leasing

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul leasing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la leasing. Pozele pe tema leasing cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul leasing, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la leasing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la leasing.