ledpower    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ledpower

 • ledpower

  Bucuresti - 21 February 2013

  Comunicat de EXCEL COMP

  Apariţia surselor de lumină economice (CFL şi becuri cu led) aduce cu sine problema găsirii modalităţii de comparare obiectivă a performanţelor diverselor tehnologii folosite. Pentru rezolvarea acestei probleme, începând cu 1 septembrie 201 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bec cu led , excel comp , ledpower

  Vezi toate comunicatele de presa despre ledpower

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ledpower.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ledpower. Informatiile despre ledpower cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ledpower, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ledpower, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.