Legalitate

Definitie Legalitate

Principiu general de drept, potrivit caruia autoritatile de stat, institutiile publice si toti cetatenii sunt obligati sa respecte legea, comportamentul lor sa fie conform prevederilor acesteia. Acest principiu consacra suprematia legii in intreaga activitate sociala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Legalitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Legalitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Legalitate. Definitiile termenilor despre Legalitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Legalitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Legalitate.