Legat cu sarcina

Definitie Legat cu sarcina

Legat prin care testatorul impune legatarului o obligatie (de a da, de a face sau de a nu face), fie in interesul testatorului, fie in interesul legatarului, fie in interesul unei terte persoane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Legat cu sarcina? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Legat cu sarcina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Legat cu sarcina. Definitiile termenilor despre Legat cu sarcina cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Legat cu sarcina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Legat cu sarcina.