Poze Lentile colorate

 • Lumlla lansează varianta româneasca a revoluţionarului joc cu elastice colorate!

  Poza: Lumlla lansează varianta româneasca a revoluţionarului joc cu elastice colorate!

 • Stem SURE te asteapta la BABY EXPO cu multe cadouri colorate!

  Poza: Stem SURE te asteapta la BABY EXPO cu multe cadouri colorate!

 • Noile lentile Rolens

  Poza: Noile Lentile Rolens

 • Optical Network, liderul pietei de optica din Romania, a inregistrat o crestere a afacerilor cu 33% in primul semestru 2015 fata de 2014

  Poza: Optical Network, liderul pietei de optica din Romania, a inregistrat o crestere a afacerilor cu 33% in primul semestru 2015 fata de 2014

 • DAILIES® te pregateste pentru o vacanta de ..10!

  Poza: DAILIES® te pregateste pentru o vacanta de ..10!

 • Optimed Medical sarbatoreste Black Friday-ul cu preturi mici! Discounturi la rame de ochelari si lentile de contact!

  Poza: Optimed Medical sarbatoreste Black Friday-ul cu preturi mici! Discounturi la rame de ochelari si lentile de contact!

 • necesitatea ochelarilor de vedere

  Poza: Ingrijirea ochilor – Indiciile care indica utilizarea ochelarilor

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul lentile colorate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la lentile colorate. Pozele pe tema lentile colorate cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lentile colorate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la lentile colorate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la lentile colorate.