Poze Lentile organice HOYA

 • Tratamentul BlueControl neutralizeaza lumina emisa de majoritatea display-urilor – televizoare LCD sau LED, PC-uri, laptopuri, telefoane inteligente, dispozitive GPS sau tablete, sporind vizibil confortul vizual al utilizatorului.

  Poza: HOYA BlueControl este prezent la cel mai important eveniment national de optica

 • www.planteea.ro

  Poza: Produsele organice Planteea redau imunitatea organismului fiecarui copil

 • Noile lentile Rolens

  Poza: Noile Lentile Rolens

 • Optical Network, liderul pietei de optica din Romania, a inregistrat o crestere a afacerilor cu 33% in primul semestru 2015 fata de 2014

  Poza: Optical Network, liderul pietei de optica din Romania, a inregistrat o crestere a afacerilor cu 33% in primul semestru 2015 fata de 2014

 • Preturi reduse, la cosmeticele profesionale PostQuam si la produsele organice Alissi Bronte

  Poza: Preturi reduse, la cosmeticele profesionale PostQuam si la produsele organice Alissi Bronte

 • DAILIES® te pregateste pentru o vacanta de ..10!

  Poza: DAILIES® te pregateste pentru o vacanta de ..10!

 • Optimed Medical sarbatoreste Black Friday-ul cu preturi mici! Discounturi la rame de ochelari si lentile de contact!

  Poza: Optimed Medical sarbatoreste Black Friday-ul cu preturi mici! Discounturi la rame de ochelari si lentile de contact!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul lentile organice hoya.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la lentile organice hoya. Pozele pe tema lentile organice hoya cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lentile organice hoya, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la lentile organice hoya, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la lentile organice hoya.