Poze Lentile

 • Noile lentile Rolens

  Poza: Noile Lentile Rolens

 • Campania 'PureVision 1000': Bausch & Lomb ofera gratuit 1000 de perechi de lentile de contact

  Poza: Campania 'PureVision 1000': Bausch & Lomb ofera gratuit 1000 de perechi de lentile de contact

 • www.lentilecontact.ro asigura clientilor livrarea GRATUITA a comenzilor pentru lentile de contact.

  Poza: www.lentilecontact.ro asigura clientilor livrarea GRATUITA a comenzilor pentru lentile de contact.

 • Optimed Medical sarbatoreste Black Friday-ul cu preturi mici! Discounturi la rame de ochelari si lentile de contact!

  Poza: Optimed Medical sarbatoreste Black Friday-ul cu preturi mici! Discounturi la rame de ochelari si lentile de contact!

 • Hoya

  Poza: HOYA lansează Sync III, a treia sa generație de lentile monofocale îmbunătățite Proiectate să relaxeze ochii într-o lume digitală

 • Dailies Aqua Comfort

  Poza: Cu Dailies esti gata de aventura!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul lentile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la lentile. Pozele pe tema lentile cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lentile, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la lentile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la lentile.