Lex contractus

Definitie Lex contractus

Expresie din limba latina Legea statului in care debitorul prestatiei caracteristice are, la momentul incheierii contractului, dupa caz, domiciliul sau, in lipsa, resedinta ori fondul de comert sau sediul statutar. Vezi art.77 alin.1 din Legea 105/1992 privind reglementarea raporturilor de drept international privat

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lex contractus? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lex contractus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lex contractus. Definitiile termenilor despre Lex contractus cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lex contractus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lex contractus.