Leziune

Definitie Leziune

Din punctul de vedere al dreptului civil, ca viciu de consimtamant, consta in disproportia vadita de valoare intre doua prestatii, fiind deci prejudiciul incercat de catre o parte a actului juridic in chiar momentul perfectarii actului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Leziune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Leziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Leziune. Definitiile termenilor despre Leziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Leziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Leziune.